Leuven is springlevend. Aangename bu(u)r(t)en, bruisende speelstraten, een verrassend gevarieerd cultureel leven, de gezelligste terrasjes van Vlaanderen. En een hoge werkgelegenheid, onderwijs en gezondheidszorg van topkwaliteit, bloeiende spin-off bedrijven,…  Maar er zijn ook uitdagingen die ons wachten zoals betaalbaar wonen, files, bevolkings- en studentenaangroei, spitsuurtreinen, overlast, klimaat,…Leuven heeft alle troeven in huis om wonen, leven en werken in de toekomst nog beter te maken.

Met nieuw dynamisme wil ik deze unieke kansen ten volle helpen waar maken. Als lijstduwer voor CD&V Leuven wil ik met veel goesting mijn schouders mee zetten onder de toekomst van onze mooie stad!

Ik wil het niet bij slogans laten. Vanaf nu kan u met de regelmaat van de klok concrete voorstellen verwachten op deze blog. Aarzel niet om te reageren, vragen te stellen of zelf voorstellen te lanceren.

Print Print

Geef een reactie
No comments yet.

About

Over deze Blog

We mogen hierbij niet enkel naar de dingen kijken zoals ze zijn en ons afvragen: waarom? Het is hoog tijd om nieuwe ideeen te lanceren en ons af te vragen: waarom niet?

Peter’s Twitter
 
RSS