Neen, kiss & ride is niet het laatste nieuwe mega-event in de Brabanthal. Ook u zal binnenkort snel in de auto springen om af te spreken aan de kiss & ride. We worden immers allemaal regelmatig met het probleem geconfronteerd. U wil met de wagen iemand afzetten of oppikken aan het station… maar u vindt geen parkeerplaats. Hiervoor is reeds een zone voorzien, maar deze is zo beperkt dat haast niemand weet dat ze bestaat.

In de nieuwe ondergrondse parking is er nochtans ruimte om een uitstekende kiss & ride te voorzien. Met wat goede wil van het stadsbestuur en de NMBS maken we enkele parkeerplaatsen enkel hiervoor gratis beschikbaar (bijvoorbeeld max. 30 minuten). Ideaal om kort te parkeren, zonder dat het doorgaand verkeer gehinderd wordt. En voor wie minder goed te been is, zijn de liften naar het perron vlot bereikbaar. Je passagier wordt er zelfs niet nat als het regent. Zo hoeft een ritje naar het station niet langer te duren dan een kiss & ride…

Print Print

Geef een reactie
No comments yet.

About

Over deze Blog

We mogen hierbij niet enkel naar de dingen kijken zoals ze zijn en ons afvragen: waarom? Het is hoog tijd om nieuwe ideeen te lanceren en ons af te vragen: waarom niet?

Peter’s Twitter
 
RSS